c1 cafeteria | Cafeteria 2024 | Hírek, újdonságok | Vállalat
egymindenkinek
c1 bejelentkezés
spacer Hírek spacer
Hírlevél
.
Soha nem volt még ilyen kedvező a SZÉP kártya adózása!

2020. április 22.

Hatályba lépett a kormányrendelet, amely drasztikusan csökkenti a SZÉP kártya feltöltések adóterheit. Ennek értelmében 2020. április 22.-től június 30-ig a munkáltatónak az ilyen kifizetések után csak 15% SZJA-t kell fizetni, de SZOCHO-t nem.
Soha nem volt ilyen alacsony a SZÉP kártyák adóterhe, sőt 2009 óta nem lehet ilyen „olcsón” béren kívüli juttatást adni, igaz akkor még adómentesek voltak ezek a juttatások.
Éppen ezért, amely munkáltató megteheti, érdemes lehet megfontolnia, hogy a SZÉP kártya kifizetéseket előrehozza a kedvezményes időszakra, és újra nyilatkoztassa a dolgozókat az átcsoportosítás lehetősége érdekében.

tovább    

Ezek Magyarország legnépszerűbb cafeteria juttatásai 2016-ban!

2016. március 16.

A Figyelő hetilap ma megjelenő cikke számára készítettük el az idei cafeteria juttatások népszerűségére vonatkozó elemzésünket, amely a 2016-os, legfrissebb adatok mellett rámutat az elmúlt 5 év során kialakult trendekre is.

Összességében elmondható, hogy a tavalyi adatokhoz képest alig változott a kép, egyetlen juttatás népszerűsége sem változott egy százalékot elérő mértékben. Öt év távlatából nézve azonban szembeötlő a juttatások folyamatos koncentrációja, azaz a SZÉP kártya és Erzsébet utalvány kettős elsöprő fölénye.
Idén 100 Ft cafeteria juttatásból 40 Ft-ot már SZÉP kártyára töltve, 27 Ft-ot pedig Erzsébet utalvány formájában kapunk.

tovább    

Kedvező változás a 2016 évi cafeteria szabályozásban

2015. december 10.

Az elmúlt évek során hozzászoktunk ahhoz, hogy az év végi adótörvény változások esetenként jelentősen módosítják a cafeteria rendszerek szabályozását, és hogy ilyenkor többnyire szigoritásokra kell számítani.
Nem így történt azonban 2016-ban, hiszen idén csupán egyetlen változásra kell felkészülnünk, ráadásul ez a változás a munkavállalók és munkáltatók számára egyaránt kedvező.

tovább    

Az Ön cafeteria szoftvere is felkészült 2015-re?

2014. december 8.

Mint ismeretes, 2015-től az SZJA törvény bevezeti a 200 ezer Ft-os keretösszeget a Szép kártyán kívüli béren kívüli juttatásokra vonatkozóan, amely változás a legtöbb munkáltató cafeteria rendszerét érzékenyen érinti. A változások részleteit lásd itt.    

A jó hír az, hogy a c1 cafeteria legújabb verziója (amely várhatóan 2014. december 15.-én kerül éles üzembe) tökéletesen felkészült az új szabályok kezelésére. Így ügyfeleinknek nem kell aggódniuk a miatt, hogy a tipikusan januárban esedékes nyilatkoztatásokat, illetve a kapcsolódó adóbevallásokat hogyan tudják az új szabályoknak megfelelően elvégezni.

Számos munkáltató azonban nehéz helyzetbe került az új szabályozással, hiszen a dolgozók választásaihoz kapcsolódó közterhek pontos kiszámolása és vezetése kézi módszerekkel mostantól szinte lehetetlen feladat. Pedig a bruttó cafeteria keretből gazdálkodó dolgozók és munkáltatóik esetében ez alapkövetelmény.
Nincsenek jobb helyzetben azok a munkáltatók sem, amelyek nettó cafeteria keretű rendszert működtetnek, mert ez esetben nagyobb cafeteria költségvetést kell képezniük a várható keret-túllépések eredményeképpen. Hacsak nem csökkentik a cafeteria kereteket vagy térnek át a bruttó elszámolású rendszerre.
A legtöbb munkáltató eddig az egyszerűbb adminisztráció érdekében következetesen kizárta azt, hogy a dolgozók a választásaik során átlépjék a béren kívüli juttatásokra vonatkozó egyedi értékhatárokat. Az új keretösszegek bevezetését követően ez elvileg a továbbiakban is lehetséges, de a keretösszegek ellenőrzése a nyilatkoztatás során már önmagában is komoly kihívást jelenthet.
És persze nehéz dolga van a cafeteria szoftvert szállító cégeknek is, mert a legtöbb cég nyilatkoztató rendszere csak olyan egyszerűbb szabályok ellenőrzésére képes, mint pl. hogy az Erzsébet utalvány havi mértéke nem lehet több, mint 8000 Ft. Az éves keretösszegen belüli és túli összegek közterheinek nyilatkozás közbeni kiszámolása azonban már sokkal összetettebb program kidolgozását feltételezi.

Bár az 500 ezer forintos éves béren kívüli keretösszeg már eddig is a szabályozás része volt, a szoftverek többsége ezt nem kezelte azzal, hogy ez csak néhány, magas kerettel gazdálkodó céget érint.A c1 cafeteria azonban eddig is kezelte ezt a keretösszeget, így most csupán egy nagyon hasonlóan működő újabb keretösszeg vizsgálatára kellett felkészülnünk.
Nem különben fontos az az újdonság is, hogy a kerettúllépések során felmerülő pótlólagos adót a cégeknek most már nem a rákövetkező évben, hanem a juttatás hónapjának kötelezettségeként kell bevallaniuk, illetve szükség szerint a munkaviszony megszűnésekor. Az erre a célra kifejlesztett jelentés segítségével a c1 cafeteriával azonban ez is leegyszerűsödik.

Ezek Magyarország legnépszerűbb cafeteria juttatásai 2014-ben!

2014. február 6.

A Figyelő hetilap felkérésére idén már januárban elkészítettük a 2014. évi elemzésünk előzetesét, amelyet most megosztunk Önnel. Az elemzés a c1 cafeteria szoftverben nyilvántartott több, mint 30 000 munkavállaló 2014. évi cafeteria nyilatkozata alapján készült - bár jelenleg a nyilatkozatok feldolgozottsága még csak 70%-os -, az eredmények valósághűen tükrözik a dolgozók juttatásokra vonatkozó aktuális preferenciáit. A Figyelő elemzésünket is feldolgozó száma hírlevelünkkel egy időben jelenik meg.

tovább    

Tiszteletjegyek a Personal Hungary kiállításra

2013. szeptember 27.

2013. október 9.-10.-én Budapesten, a SYMA csarnokban kerül megrendezésre a Personal Hungary 10. Emberierőforrás-menedzsment szakkiállítás. Látogasson el a C06-os kiállítási standunkra és próbálja ki személyesen a c1 cafeteria és Attendance Tracking rendszereinket!
Ingyenes belépőjegyigényét kérem, jelezze elérhetőségeinken!

Cafeteria üzemeltetés 34 különböző feladat ellátásával

2013. szeptember 27.

2013-ban töretlen népszerűség övezi a teljeskörű cafeteria üzemeltetési szolgáltatásunkat. Ekkor ugyanis az ügyfeleink nem csak a piacvezető szoftverünket használhatják, de a cafeteria üzemeltetés összes terhe alól mentesítjük. Gondolta volna, hogy az üzemeltetési szolgáltatások keretében akár 34 különböző feladat ellátását is vállaljuk. Márpedig ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva akár az összes cafeteriával kapcsolatos teendőt elvégezzük, beleértve a rendszerkialakítási/tanácsadási, kommunikációs/oktatási, nyilatkoztatási és havi adminisztrációs tevékenységeket is.
Ügyfeleink a cafeteria üzemeltetés kiszervezésével racionális döntést hoznak a házon belül megtakarított adminisztrációs költségek valamint a szolgáltatásunk árának szembeállításával. A magas szintű minőséget pedig a szolgáltatásunk hátterében álló piacvezető szoftverünk, illetve a gondosan kialakított és felügyelt eljárásrendjeink garantálják.
Kérjen Ön is üzemeltetési ajánlatot tőlünk, és kalkuláljon!

Ismerje meg a munkaidő-elszámoló rendszerünket is!

2013. szeptember 27.

A c1 cafeteria szoftvert használó ügyfeleink tudják, hogy a cégünk szoftvertermékei kiemelkedő minőséget garantálnak funkcionális, műszaki és felhasználói élmény tekintetében egyaránt. Ismerje meg Attendance Tracking rendszerünk legújabb, harmadik generációs változatát, amely modern, teljesen böngészőalapú, önkiszolgáló elvű megoldást kínál a távollét kezelési, munkaidő elszámolási és beosztás tervezési feladatok elvégzésére.
A rendszer gondosan megtervezett felhasználói felületeken keresztül rendkívüli módon leegyszerűsíti a munkaidő kezelési folyamatokat úgy, hogy a Munka Törvénykönyv vonatkozó több tucat szabályát, valamint a kollektív szerződés rendelkezéseit is folyamatosan ellenőrzi.
A rendszer a nyilvántartás alapján pontos és teljes körű jelenléti adatokat szolgáltat a bérszámfejtéshez, illetve a különféle jelentéseken keresztül támogatja az erőforrás gazdálkodást.

tovább    

Adhatók-e normál adózással továbbra is a hagyományos étkezési jegyek?

2013. január 9.

Gyakran hangzik el ez a kérdés az idei évváltás környékén. Nem véletlenül, hiszen az új szabályozás nyomán kicsit összekuszálódtak a szálak.
A hagyományos utalványszolgáltatók étkezési utalványait 2012-ben normál adózással gond nélkül tudtuk mindenféle étkezéssel kapcsolatos dologra, így fogyasztásra kész élelmiszer vásárlására is elkölteni. Az új szabályozás szerint a fogyasztásra kész ételek tekintetében ez már nem lehetséges, ezért sokan ezen utalványok megszűnésére számítottak. A szolgáltatók azonban különféle válaszokat adtak a jogszabályváltozásokra. Például azt, hogy kicsit módosították az utalványaik felhasználhatósági körét, kiemelve, hogy az utalvány többek közt fogyasztásra NEM kész élelmiszer vásárlására használható (pl. só, cukor, liszt, tészta, stb.), és így a korábban nagyon kedvelt utalványok továbbra is piacon maradhattak.
Nem ez az egyetlen változás azonban, amely a hagyományos utalványszolgáltatók életét megnehezíti 2013-ban. Étkezési utalványaik forgalmának drasztikus visszaesése mellett a sportutalvány, az iskolakezdési utalvány és az ajándékutalvány terén mindezidáig sikerült ugyan megőrizni korábbi pozícióikat, de a közeljövőben ez is megváltozhat. Ugyanis a Nemzeti Üdülési Szolgálat nem régiben bejelentette, hogy mindhárom területen egy-egy Erzsébet utalvány típust készül kibocsátani.

Automatikusan generált SZÉP kártya feltöltő állományok már mindhárom szolgáltatóhoz

2012. március 23.

A SZÉP kártyák idén kiemelkedő szerepet töltenek be a vállalati béren kívüli rendszerekben, ezért e juttatások adminisztrációjára is érdemes fokozott módon odafigyelni.
Különösen körülményes és sok hibalehetőséget rejt magában a SZÉP kártya feltöltő állományok elkészítése a „juttatások megrendelésekor”. A c1 cafeteria szoftver legújabb fejlesztésével ebben nyújt hatékony segítséget. A szoftver az időszakzáráskor automatikusan elkészíti bármely szolgáltató (OTP, K&H, MKB) egyéni formátumában a feltöltő állományokat, amelyeket a megrendeléshez ezek után már csak fel kell tölteni a szolgáltató portálján.

A c1 cafeteria rendszer már felkészült 2012-re!

2011. november 28.

Egészen november végéig húzódott a 2012 évi cafeteria szabályozás véglegesítése, így a felkészülésre maradt rövid idő igencsak megnehezítette mind a HR szakemberek, mind pedig a cafeteria szolgáltatók dolgát. Az utolsó pillanatokban is jelentős újdonságok kerültek a rendszerbe és összességében azt láthatjuk, hogy új struktúrában, új adó- és járulékterhekkel, a megszokott juttatásfajták és szolgáltatóik mellett új szolgáltatók is kínálják vadonatúj termékeiket a 2012. évben.

Mi mindenekelőtt azzal igyekszünk segíteni meglévő és potenciális ügyfeleink munkáját, hogy a c1 cafeteria szoftvert a lehető leggyorsabban frissítjük és rendelkezésre bocsátjuk. Ezen a téren most örömmel jelenthetjük, hogy a c1 cafeteriát már felkészítettük a 2012 szabályozásra, így a rendszerrel ügyfeleink akár már most megkezdhetik a 2012 évi nyilatkoztatást.

Próbálja ki Ön is a 2012 évre felkészített c1 cafeteria rendszert demó környezetben! Kérem, jelezze demó igényét a jobboldali linken!

A 2012. évi cafeteria szabályok összefoglalója

2011. november 25.

Ahogy közeledtünk az évvége felé, úgy fokozódtak a várakozások a 2012 évi cafeteria szabályozást illetően. Szeptember második felében kiszivárogtak azok az információk, amelyek alapján már biztosak lehettünk abban, hogy jelentős változásokra kell felkészülnünk. Október 14-én aztán a parlament elé került az az adótörvény-módosítás tervezet, amely magában foglalja cafeteria szabályozás nagyobbik részét is. Végül november 21-én jött el a végszavazás, amely még ekkor is számos meglepetéssel szolgált.

tovább    

A 2012. évi cafeteria tervezetet benyújtották, ideje a cégeknek is tervezni

2011. október 18.

Közeleg az évvége, ezért már nagyon vártuk a konkrétumokat a 2012 évi cafeteria szabályozást illetően. Annál is inkább, mert a szeptember második felében kiszivárgott információk szerint az új évben ismét jelentős változásokra kell számítanunk. Október 14.-én végül a parlament elé került az az adótörvény-módosítás tervezet, amely magában foglalja a cafeteria szabályozás nagyobbik részét is.

Elkezdtük a c1 cafeteria felkészítését 2012-re!

2011. október 10.

2012-ben várhatóan újra jelentős változások lépnek életbe a cafetéria szabályozásában. A változásokat folyamatosan figyelemmel kísérjük, a c1 cafeteria rendszert ezekre felkészítjük.

Meglévő és új Ügyfeleinknek idén is garantáljuk azt, hogy a törvények véglegesítését követően néhány nappal rendszerünk frissítését elvégezzük és megkezdődhet a munkavállalók nyilatkoztatása a 2012-es évre.

Tanúsítványváltás miatt előforduló hibajelzések

2011. október 10.

Az elmúlt hétvégén az éles rendszer tanúsítványának megújítását végeztük. Emiatt előfordulhat, hogy a korábban könyvjelzővel ellátott bejelentkezési oldal tanúsítványhibát jelez.

Kérjük, hogy használja a c1c.hu oldalon jobboldalt fent található linket a bejelentkezéshez. 

A c1 cafeteria már felkészült 2011-re!

2010. november 18.

A törvényhozók döntésével egy időben elkészítettük a c1 cafeteria 2011 évi változatát. Egyedül a 2011 évi minimálbér összege kérdéses még, amely egyelőre csak javaslat formájában fogalmazódott meg: 76 800 Ft. Ennek figyelembevételével, illetve a választható mértékek jelenlegi minimálbérhez igazított maximalizálásával a vállalati cafeteria rendszer üzembe állítható.
   Így Ön a rendszerünkkel akár már most elkezdheti a munkavállalók 2011 évi nyilatkoztatását!

A parlament megszavazta a 2011-évi cafeteria szabályozást.

2010. november 17.

A 2011 évi adótörvény változásokat és annak keretén belül a cafeteria változásokat a parlament november 16.-án megszavazta. Összességében a jelentősen javultak a cafeteria rendszerek feltételei, ami elősegítheti az ilyen rendszerek további terjedését.

A részletes szabályokat lásd itt  

Új sportbérlet utalványok már a c1 cafeteria rendszerben is

2010. október 27.

A 2010 augusztus 19.-én hatályba lépett törvénymódosításoknak köszönhetően a sportrendezvényekre szóló belépők, bérletek 50 000 Ft értékhatárig az adómentesen nyújtható juttatások körében számolhatók el. Az szja törvény I. számú mellékletének új 8.28. pontja szerint:

8. A természetbeni juttatások közül adómentes:
8.28. az ingyenesen vagy kedvezményesen
b) a kifizető által ugyanazon magánszemélynek az adóévben legfeljebb 50 ezer forint értékben juttatott, sporteseményre szóló belépőjegy, bérlet

A juttatás remekül beilleszthető a vállalati cafeteria rendszerekbe, ennek megfelelően a c1 cafeteria is már felkészült a kezelésére.
  További jó hír, hogy az Edenred és a Sodexo novembertől már utalvány formájában biztosítja ezt a juttatást, így a c1 cafeteriában a juttatás a többi utalványhoz hasonló módon választható.

Kihagyhatatlan cafeteria konferenciák novemberben!

2010. október 25.  

Ismerje meg a 2011 évi adótörvény változások cafeteriára gyakorolt hatásait és találkozzon a cafeteria közösség meghatározó szereplőivel novemberben az év két legnívósabb szakmai konferenciáján. A Cafeteria Expo   és Cafeteria Panoráma   rendezvényeken olyan előadóktól szerezheti meg az elméleti tudnivalókat, akik részt vesznek az új környezet kialakításában, a szükséges gyakorlati ismeretek átadásáról pedig a legfelkészültebb tanácsadók gondoskodnak.

A konferenciákkal egybekötött kiállításokon szeretettel várjuk Önt a c1 cafeteria standjánál is!

A 2010 évi "Deloitte CE Technology Fast 50" díj

2010. október 19.

  

A Deloitte idén 11. alkalommal készítette el Közép-Európa „Technology Fast 50” rangsorát, amely a régió leggyorsabban fejlődő 50 technológiai vállalatát tartalmazza. A díjazott vállalatoknak a kiemelkedő árbevétel-növekedésen túl számos egyéb kritériumot is teljesíteniük kell, így például saját fejlesztésű, élvonalbeli technológiákkal kell jeleskedniük és a bevételek jelentős hányadát kutatás-fejlesztésre kell fordítaniuk. A verseny tekintélye évről-évre növekszik, hiszen a régió egyre több vállalata és országa vesz részt a Fast 50 programban, idén tíz különböző ország képviseltette magát.

A Codebase Kft. 2010-ben az ötvenes lista mindössze 10 magyar vállalatának egyikeként került a díjazottak közé. A díj kifejezi elkötelezettségünket az élvonalbeli technológiák felhasználása, valamint megoldásaink folyamatos tökéletesítése iránt.

A teljes 2010-es listát itt találja: Deloitte  

„Az év Cafeteria rendszere 2010” díj a c1 cafeteria támogatásával

2010. október 14.

  

Eddig csak büntetést kapott az, aki nem jól használta a béren kívüli juttatásokat. Partnerünk, a Cafeteria TREND magazin most azonban arra vállalkozott, hogy megjutalmazza azokat, akik a legjobb cafeteria rendszereket üzemeltetik. Pályázzon Ön is díjmentesen és szerezze meg az értékes nyereményeket illetve az országos elismerést.

 Regisztráljon itt: www.cafeteriatrend.hu/dij  

 

Csökkentse a cafeteria szoftverbevezetés kockázatait!

2010. szeptember 1.

  

A „Legjobb szoftver garancia” elnevezésű legújabb szolgáltatásunkkal segítünk csökkenteni a szoftverkiválasztás illetve bevezetés kockázatait. Hiszünk benne, hogy a c1 cafeteria jelenleg a legfejlettebb, legsokoldalúbban használható szoftver megoldás a hazai piacon. A szolgáltatás bevezetésével most vállaljuk, hogy ügyfeleink számára folyamatosan a piacon elérhető legjobb funkcionalitással rendelkező cafeteria szoftvert biztosítjuk.

tovább  

Elkészült a "Cafeteria szoftverek felmérés" eredménye

2010. augusztus 27.

A munkáltatók fele excelben tartja nyilván a béren kívüli juttatásait, 15,3 százalékuk pedig papíron. Professzionális szoftvereket a nagyobb létszámú cégek alkalmaznak, a középmezőny pedig teljesen kiszervezi az adminisztrációt - derül ki egy friss felmérésből.

Elindult a "Cafeteria szoftverek felmérés"

2010. augusztus. 3.

Sok munkáltató sokféle módszerrel kezeli a cafeteria rendszere adminisztrációját. Vannak, akik speciális szoftverterméket vezettek be, mások saját készítésű Excel táblázatokkal dolgoznak. Egy professzionális szoftvertermék számos vállalatnak megnyugtató megoldást biztosíthat. Esetenként azonban egy jól sikerült Excel alapú segédeszköz is többre lehet képes, mint egy egyszerű programocska, amit egy kis szoftvercég "cafeteria szoftvernek" nevezett az eladhatóság érdekében.

Több, mint 15 000 felhasználó

2010. február

A 2010 évi adóváltozások nem segítették elő a cafeteria piac bővülését, a c1 cafeteria felhasználói bázisa tekintetében mégis jelentős növekedést tudott elérni. Az év végi "cafeteria szezonbnan" a c1 ügyfélköre számos új vállalattal bővült, és a felhasználószám átlépte a 15 000-es határt. Az új ügyfelek között szerepel egy nagy közműszolgáltató is, amely részére társaságunk teljes körű, kiszervezett tevékenység fomrájában nyújt cafeteria működtetési szolgáltatásokat.

Partneri együttműködés az IDS Scheer Hungária Kft.-vel

2009. október

Az IDS a vállalati folyamatalapú üzleti megoldások meghatározó szállítója. A partneri együttműködés mindenekelőtt a c1 cafeteria intézményi ügyfélbázisát hivatott erősíteni.

A c1 cafeteria már elérhető az interneten is.

2009. szeptember

Nem csak a nagyvállalatok privilégiuma többé a professzionális cafeteria adminisztrációs rendszerek által nyújtott hatékonyság és kényelem. A kis- és közepes vállalatok napokon belül, komoly informatikai és pénzügyi beruházások nélkül, könnyedén tudnak egy rugalmas cafeteria adminisztrációs rendszer felhasználóivá válni.

Minden porcikájában megújult a c1 cafeteria v4.

2009. augusztus

Teljes technológiai megújítást végeztünk el (rich client és AJAX technológiák felhasználásával) annak érdekében, hogy a felhasználói felületek még inkább csiszoltak, ergonomikusak és felhasználóbarátak legyenek. A v4 számos új paraméterezhetőséget biztosít a különféle cafeteria gyakorlatok figyelembevételével, és ezzel megteremti a rendszer széleskörű felhasználásának a lehetőségét.

Partneri együttműködés az Accor Services Kft.-vel.

2009. május

Partneri megállapodást kötöttünk az Accor Services Kft.-vel (Accor), Magyarország vezető utalványforgalmazó vállalatával. A megállapodás értelmében az Accor a c1 cafeteria interneten keresztül elérhető változatát kínálja vállalati ügyfeleinek az utalványai mellé kiegészítő szolgáltatásként. A cafeteria rendszert társaságunk ASP szolgáltatás keretében biztosítja, és a tervek szerint akár több száz vállalat több tízezer dolgozójának biztosít majd lehetőséget a munkáltatói természetbeni juttatások egyszerű és kényelmes kezelésére.

Több, mint 10 000 felhasználó

2009. január

A c1 cafeteria rendszert aktívan használó munkavállalók száma átlépte a 10 000-et.

Teljes körű cafeteria üzemeltetés

2008. október

Beindítottuk a teljes körű cafeteria üzemeltetési szolgáltatást azon ügyfelek részére, akik a cafeteria szolgáltatás kiszervezése mellett döntenek, mert nem szeretnének bajlódni a cafeteria üzemeltetés feladataival.

Elkészült a c1 cafeteria v3.

2008. január

Számos új funkcióval bővült a rendszer továbbá a funkciók kialakítása, a paraméterek kezelhetősége már lehetővé teszi, hogy a vállalatok önállóan konfigurálják a rendszert.

Elkészült a c1 cafeteria v2, amely teljesen automatizált cafeteria feldolgozást biztosít

2006. február

Teljes technológia-váltást (áttérés .NET alapokra) végeztünk el a rendszer modernizálása érdekében. Ügyfeleink továbbra is elsősorban az innovatív és kiemelkedően hatékony megoldásokat kereső nagyvállalati rétegből kerülnek ki. Bár rendszerünk független a vállalati bérrendszerektől, az ügyfeleink számára speciális interfészekkel teljesen automatizált cafeteria feldolgozást biztosító megoldásokat implementálunk.

Megszületett a c1 cafeteria

2004. január

Egy több ezer fős munkavállalói létszámmal rendelkező nemzetközi vállalat magyarországi leányvállalatának megbízásából elkészült a c1 cafeteria (akkor még Codebase Cafeteria néven). A piacon egyedüliként már az első változat is teljesen böngésző-alapú és biztosítja a munkavállalók részére az önkiszolgálás (önálló elektronikus nyilatkozás) lehetőségét.
E-mail cím*:
Vállalat név*:
Telefonszám:
 
request demo blank request demo

request demo request demo
© 2004 - 2024 Codebase Kft.
Codebase Kft. 1037 Budapest, Bokor utca 15. | Tel.: +36 1 436 7510 | Fax.: +36 1 436 7511 | info@c1c.hu
Oldaltérkép | Adatvédelem