c1 cafeteria | Cafeteria 2024 | Hírek, újdonságok | Vállalat
egymindenkinek
c1 bejelentkezés

Napjainkra különböző szoftvercégek tucatnyi cafeteria szoftvert készítettek hazánkban. A szállítók többsége egy-egy konkrét ügyfele számára készített egyedi megoldást, amely így nem igazán alkalmas általános, széles körű felhasználásra. Az egyes szoftverek megvizsgálásával és összehasonlításával a vállalatok szerencsés esetben ki tudják zárni a gyengébb minőségű megoldásokat. A szoftvereknél is azonban „az ördög a részletekben rejlik”. A bevezetést megelőző „ismerkedési” fázis alatt a vállalatok sokszor nem tudják kellő mélységben megismerni az adott szoftver működését, funkcionalitását és logikáját. Így aztán a leginkább alkalmas szoftvertermék kiválasztása egyáltalán nem egyszerű feladat és a vállalatok a döntésüket többnyire jelentős bizonytalansági tényező mellett hozzák meg.

Csökkentse a szoftverkiválasztás bizonytalanságát!

A „Legjobb szoftver garancia” elnevezésű legújabb szolgáltatásunkkal -amely nemcsak a cafeteria szoftverek esetében, de a szoftveriparág egészében is újdonságnak számít- segítünk csökkenteni a szoftverkiválasztás kockázatait. Hiszünk benne, hogy a c1 cafeteria jelenleg a legfejlettebb, legsokoldalúbban használható szoftver megoldás a hazai piacon. Célunk, hogy hosszútávon is megőrizzük a c1 cafeteria vezető pozícióját, ezért úgy döntöttünk, hogy csupán ígéretek helyett ezentúl garanciát vállalunk.A „Legjobb szoftver garancia” szolgáltatás bevezetésével vállaljuk, hogy a kiválasztás után ügyfeleink számára folyamatosan a piacon elérhető legjobb funkcionalitással rendelkező cafeteria szoftvert biztosítjuk.

Garanciát vállalunk arra, hogy

  • a c1 cafeteria rendelkezik mindazon a működésbeli tulajdonságokkal, amelyeket bármely versenytársunk cafeteria megoldása biztosít.
  • Amennyiben Ön mégis hiányolna a c1 cafeteriából egy funkciót, amely valamely versenytársunk szoftvere tartalmaz, akkor mi kiegészítjük a c1 cafeteriát is a hiányzó funkcióval és díjmentesen ügyfelünk rendelkezésére bocsátjuk.

 

(*) A versenytársnak minősülnek azon szoftverfejlesztő vállalatok, amelyek cafeteria szoftvertermékét legalább három ügyfélvállalata használja egyenként legalább száz fő munkavállalói létszámmal. A hiányzó funkció kifejlesztését és rendelkezésre bocsátását az igény összetettségétől függően a lehető legrövidebb, ésszerű időn belül végezzük el. A szolgáltatás csak a „c1 cafeteria premium” csomagban vehető igénybe.request demo blank request demo

request demo request demo
© 2004 - 2024 Codebase Kft.
Codebase Kft. 1037 Budapest, Bokor utca 15. | Tel.: +36 1 436 7510 | Fax.: +36 1 436 7511 | info@c1c.hu
Oldaltérkép | Adatvédelem