c1 hirlevél


Melyek a legnépszerűbb cafeteria elemek 2012-ben?


A c1 cafeteria idén is elkészítette az egyes béren kívüli juttatások népszerűségére vonatkozó elemzését. A felmérés a c1 cafeteria szoftverben nyilvántartott több, mint 30 000 munkavállaló 2012. évi cafeteria nyilatkozata alapján készült, így az eredmények valóban a juttatások dolgozók általi népszerűségét tükrözik.
Az elemzés eredményéből kitűnik, hogy az új szabályozás teljesen felborította a korábban megszokott népszerűségi sorrendet. Míg tavaly még a három francia szolgáltató által forgalmazott melegétel juttatás dominálta piacot, idén ez a cafeteria elem drasztikusan visszaesett, és a vezető pozíciót a SZÉP juttatások vették át.

A hagyományosan ranglistás egészségpénztári, nyugdíjpénztári és a helyi közlekedést támogató juttatások idén is a legnépszerűbb elemek közé tartoznak, sőt az egészségpénztári juttatások tavalyhoz képest 50%-al erősödtek, és kevéssel maradnak csak le a SZÉP kártyáktól. Helyi közlekedési bérleteket is érezhetően nagyobb mértékben igényeltek idén, mint tavaly. Az sem meglepő természetesen, hogy idén az Erzsébet utalvány is bekerült a legnépszerűbb juttatások körébe, mégpedig a lista ötödik helyén. Nagy vesztesként a melegétel utalvány viszonylag szerény 3,6%-os részesedéssel a hatodik helyre szorult. tovább>>


© 2004 - 2010 Codebase Kft.